Bolig

Er du tilflyttende spejderleder, og søger bolig i området, kan en række af grupperne i Ermelunden hjælpe dig på vej. Herunder ser du de aktuelle tilbud (bemærk at det ikke nødvendigvis er alle tilbud, der er ledige pt.)
642-832

Spejderkollegiet Virumgård
Kongevejen 83, 2800 Lyngby. Åbent for spejderledere, der er aktive i Lyngy-Taarbæk kommune. Kollegiet har 12-14 beboere.

Ordrup-Skovshoved Gruppe
Gruppen har en ejendom med 6 lejligheder, som tilbydes til aktive ledere i gruppen. Kontakt Daniel Nakskov 22187534.

Lederkollegiet
Rudersdal Kommune driver Spejderkollegiet Lederkollegiet. Her er 6 kollegielejligheder, der består af et værelse samt hems med soveafdeling og eget bad og toilet. Fællesfaciliteterne består af entre, stort køkkenalrum og opholdsstue med TV, brænde-ovn m.m. Prisen er 1750 kr/mnd, inklusiv 20Mbit internet og fri fastnet-telefoni.
Kontakt beboerne på mail, eller læs mere her.

Hellerup Gruppe

I Ungdomshuset hvor vi har lokaler er der på 1.salen 2 lejligheder der beboes af aktive ledere. Der er ingen ledige værelser for øjeblikket, men søger du bolig i Københavnsområdet, f.eks. i forbindelse med studie el.lign. er du velkommen til at sende en ansøgning, der vil komme i betragtning, når muligheden er der.

Det er en 3 værelseslejlighed på i alt 68 m2 med eget bad og køkken, der bebos af to aktive ledere. Huslejen er pt. 4.500 kr. der er desuden mulighed for få Internet samt adgang til vaskemaskine og tørretumbler i huset. Par foretrækkes, men der kan også blive tale om at to personer, kan dele lejligheden. Lejligheden forevises efter ønske.

Den anden lejlighed består af 3 klubværelser. Klubværelset er ca. 18 m² og dertil hører en mindre entré samt eget bad og toilet. Der er fælleskøkken som deles med 2 andre, du har eget køleskab samt skabe. Huslejen er pt. kr. 1.750 kr. måned og der er desuden mulighed for at få Internet opkobling og adgang til vaskemaskine og tørretumbler i huset.

Ungdomshuset er bygget i 1980’erne til det frivillige ungdomskirkelige arbejde i Hellerup og således er der i stue-etagen lokaler til KFUM-Spejderne (og tidligere også KFUM/K). På 1. salen er to lejligheder, hvor det ene er med 3 værelser og fælles køkken. Alle beboere i Ungdomshuset er aktive ledere.

Ansøgning sendes til: Bjørn Jessen, Tlf. 3965 0868, E-mail: lyngbyvejen@email.dk

SpejderKollegiet
SpejderKollegiet er et lille, hyggeligt kollegie i Dyssegård, bestående af 2 sammenslåede lejligheder med 3 enkeltværelser i hver. Stedet har et aktivt kollegiemiljø, bestående af spejdere fra forskellige spejderkorps. Når der er ledige værelser, vil det fremgå af SpejderKollegiets hjemmeside.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *