Klan toXic

– Danmarks Smukkeste Klan

toXic er klanen for den unge, aktive leder. Vores aktiviteter er spejderarbejde ud over det sædvanlige, og ikke ét møde matcher noget, du har prøvet før.

Vi kalder os Danmarks Smukkeste Klan, men vores ambitioner går længere end det. Det skrigende orange logo og vores sorte tørklæder med reflekskant vidner om en klan, der vil ses, og vi prøver da også at vække opsigt hvor end vi kommer. Og det lykkes da også i en vis udstrækning. Mindst én gang om året, drager vi til en landsdækkende konkurrence på spejderfærdigheder for at hente pokaler hjem, og markerer os indtil videre med 3 Scout Games sejre og 2 Tundra-betvingelser i træk som en klan der vil… og kan!

Vi rekrutterer hele tiden nye medlemmer til klanen, som kan bidrage til og have glæde af vores inspirerende fællesskab. Men før vi kan optage dig er vi nødt til at danne os et indtryk af, om du passer ind i klanen. Vores målgruppe er primært ledere mellem 18 og 25 år.

For at komme i betragtning skal du skrive en (gerne kreativ) ansøgning til klanlederen hvori du gør rede for:

– Hvorfor du søger ind i toXic
– Hvad du forventer af medlemskabet af toXic
– Hvad du kan bidrage toXic med
– Hvilken lederfunktion du holder, i hvilken gruppe og korps
– Din fødselsdato

Vi holder møde hver 3. søndag aften (ugenumre delelige med 3) fra kl. 19 – 22 medmindre andet bliver aftalt. Vi forventer af alle vores medlemmer, at de er engagerede og at de møder op til hvert møde. Vores gennemskuelige mødefrekvens sikrer at det aldrig kan komme bag på én, når der er klanmøde.

Med giftig hilsen
toXic

Interesseret?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *